Company Logo

Inloggen

Absodys luiers (Carrefour)

We bezoeken regelmatig de Carrefour, dat is een Belgische supermarkt waar je behalve levensmiddelen ook speelgoed, televisies, strips, servies, cd's, dvd's enz kunt kopen. We kijken hier ook regelmatig even op de luierafdeling om te zien of er nog nieuwe merken om te proberen bij staan.

Deze keer hadden we geluk, want behalve diverse pakken Tena stonden er ook pakken Absodys in de schappen. We hadden nog nooit van dit merk gehoord en aangezien de buitenkant van de luier van plastic bleek te zijn, besloten we om een pak te kopen om eens te proberen.

Het blijkt een vrij dunne luier te zijn, mooi wit met een dunne gele vochtindicator. Twee plakstrips aan beide zijden en natuurlijk lekrandjes aan de binnenkant. Al met al een prima uitgevoerde luier.

De luier blijkt ook prima te zitten, neemt redelijk snel vocht op en kon tot onze verrassing vrij veel hebben. Gezien de prijs (nog geen 10 Euro voor 20 luiers) en de goede verkrijgbaarheid is het een aanrader voor de mensen die niet naar een apotheek durven te gaan en daar om luiers te vragen. Je kunt deze luier namelijk gewoon in je boodschappenwagen tussen de andere boodschappen leggen.